maandag 8 april 2024

Wat een lekker weer was het afgelopen weekend. Echt weer bloemetjes weer.
Dus ik ben eens met de Shakables flower aan de gang gegaan. Heb er een een easel-kaart mee gemaakt.
             
Voor de witte basis van deze kaart is een witte dubbele kaart van 10,5x11cm (met de vouwlijn aan de bovenkant!) gebruikt. De mal een beetje aan de bovenkant uit laten steken zodat je nog 2 verbindingsstukken hebt na het uitknippen/uitsnijden. Daarna de mal met potlood omtrekken en uitknippen/snijden. Vouw 1 kant van de kaart dubbel.
Teken nogmaals de bloem op wit kaartenkarton en knip/snijd deze uit. 
Plak de easelkaart in elkaar.

Stans de bloem uit dessinpapier. Stans ook de middencirkel. Stans uit kleine stukjes dessinpapier nog 3x een bloemblaadje en plak deze op de bloem. Plak het schutvenster achter de bloem met dubbelzijdig plakband (lijm duurt een eeuwigheid voordat het droog is). Knip een plaatje uit het knipvel. Plaats daarop schudmateriaal (In de Shakables Welcome fall zitten blaadjes die precies bij de kleur van het door mij gebruikte dessinpapier passen) en plak daarop met dubbelzijdig plakband de bloem met schudvenster. Knip, als het nodig is, uitstekende stukjes papier van het plaatje af.
Plak de bloem op de kaart.
Stans de bloem nogmaals uit dessinpapier. Plak dit op de bodem van de kaart.
Stans de cirkel uit effen dessinpapier en snijd deze door midden. Stans de kleine bloemencirkel uit wit kaartenkarton en plak deze op de halve cirkel en snijd uitstekende delen af.
Plak deze halve cirkel met 1mm foam op de kaart zoals in voorbeeld.
Werk de kaart af met een vlinder, strikjes, bloemen, een tekst en plakparels.

Groetjes

Gebruikte materialen:
COL1540 - Birdhouses by Marleen

Geen opmerkingen:

Buttons toevoegen